Beoordelingen van Eatz by Jake Zwolle

Recente recensies van Eatz by Jake Zwolle

5 sterren na 29 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker, 1 ding miste er bij bezorgen, Maar is prima opgelost! Zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een volwaardige maaltijd salade carpaccio. Ik heb hier al vaker ook met collega's besteld en dat gaan wij en ook ik zeker vaker doen.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers, beste wedges die ik ooit heb gegeten. Bezorging was erg snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was zoals verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten. Complimenten!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbraken 2 sausjes (chili) Ook was er een sausbakje open en zat alles onder de ketchup. Ook waren de doosjes ingedeukt alsof alles bij elkaar in was gegooid.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke hamburgers! Al eens eerder de frietjes een keer besteld en ook deze zijn super lekker! Zeker een aanrader. Bestelling kwam ongeveer 5 minuten later, maar hier werd netjes over gebeld. Kortom, top service en top eten!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging super snel. en ook aardig eten was ook nog erg warm. moest zelfs even wachten met eten zal hier zeker vaker bestellen

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen hebben we er langer dan een uur op moeten wachten en moesten steeds telefonisch instructies geven

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wordt zonder melding 25 minuten later bezorgd dan aangegeven. De melding “bezorger onderweg” kom nog een uur later. De burger was prima, ook qua temperatuur. De wedges waar helaas al koud... dat is niet wat je verwacht bij zulke bezorgkosten.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Na 20 minuten rijden met het eten was het nog warm en het smaakte super goed!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers en uitstekende bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en super lekker, zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk!!!!

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd kwaliteit hoog in het vaandel! Zowel medewerkers als eigenaar uiterst vriendelijk en klantgericht. Top zaak wel, complimenten.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden over het eten en de service! Heerlijke burgers!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De burgers waren weer heerlijk! Het eten was iets te laat maar we werden netjes gebeld en we kregen gratis muffins erbij. We bestellen snel weer :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk gegeten!!!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burgers. Jammer dat je niet af mag halen, € 2,50 voor bezorging op 30 seconden fietsen is wat prijzig.

Reactie van Eatz by Jake:Beste Remco, het is weer mogelijk om bij ons af te halen!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, geen woorden voor.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de eerste keer dat ik hier m'n eten heb besteld, bestel ik nergens anders meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door een betaalfout was mijn Timed order naar zsm Veranderd. Balen aangezien we nu vervroegd pauze moesten nemen. Wel erg lief van de medewerker die een compensatie aanbood. De burgers waren goed! Alleen twee min punten. 1. Mijn broodje was klef door alle vlees sappen dat gelekt had.. hier kunnen zij waarschijnlijk niks aan veranderen . 2. Een collega heeft een tomaten allergie ik heb aangegeven dat er dus geen tomaat op mag wederom kijk ik en zit er tomaat op.. hiervoor heb ik niet nog eens gebeld want er was al compensatie aangeboden.. maar vond het wel spijtig dat hij dus zijn broodje niet kon eten !

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten! Super snelle bezorging

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegetarische burgers! Super snel bezorgd, alles lekker vers!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker. Aanrader!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekker eten en snelle service

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere burgers snelle bezorging

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating